hOTEL 107
Dom bankietowy
Tequila
Rumia, Dąbrowskiego 107
Co roku wiele par obdarza nas zaufaniem powierzając nam przygotowanie i prowadzenie tej wyjątkowej uroczystości, jaką jest wesele.
Oferta na przygotowanie przyjęcia weselnego
Dla Pary Młodej pokój gratis w Hotelu107*** wraz ze śniadaniem.
Powitanie chlebem i solą Pary Młodej , pierwszy toast lampką wina musującego
Dania gorące:
- zupa (do wyboru) rosół z domowym makaronem ,krem z grzybów leśnych ,krem z
białych warzyw, krem z pieczarek, krem z pomidorów
II danie : mięsa gorące – trzy rodzaje (do wyboru) – po 2 porcje na osobę:
- kotlet De Volaille z farszem
- panierowany kotlet włoski – schab faszerowany(pieczarki ,ser, ogórek)
- schab faszerowany(kapusta z grzybami) zawinięty w boczku
- filet z kurczaka z serem i szpinakiem
- zrazy z karkówki
- karkówka pieczona szpikowana śliwką
- szaszłyki wieprzowe
- filet z pstrąga z masłem czosnkowym
- piersi z kurczaka z serem brie i suszonym pomidorem w cieście francuskim
Dodatki : warzywa na gorąco, surówki, ziemniaki , frytki.
ok. 21:00 :
- Szynka wieprzowa pieczona w całości (serwowana z wózka) – w cenie menu powyżej 50
osób
ok. 22:00
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem
ok. 1:30 – 2:00
- do wyboru: gulasz cygański ,forszmak cysterski, udka pieczone, szaszłyki, żurek
Zimne zakąski – do wyboru z asortymentu:
- Półmisek mięsny: schab pieczony, rolada z kurczaka, rolada z karkówki, pasztet z
pistacjami, karkówka pieczona z chrzanem, wędliny, suche kiełbasy - Półmisek rybny : pstrąg w galarecie, łosoś wędzony, roladka rybna
- Jajka faszerowane (łososiem/pieczarką)
- Galaretki drobiowe
- Befsztyk tatarski, tatar z łososia
- Klopsiki mięsne w lekkiej zalewie octowej
- Śledzie w oleju , koreczki śledziowe , śledzie w śmietanie, śledzie z bakaliami
- Dorsz po grecku
- Sałatki – (2 do wyboru) jarzynowa, tropikalna , meksykańska ,gyros ,caprese ,grecka
- Mini burgery, tortille, koreczki caprese, saszetki francuskie
Gorące napoje : kawa i herbata – bez ograniczeń.
Koszt powyższego menu – 225 zł od osoby
Ponadto proponujemy:
- puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną lub mus owocowy – 18 zł
- Barmix – automatyczny barman – 12 wersji menu do wyboru
- tort weselny (piętrowy – różne smaki) oraz ciasta mieszane (2szt/osoba) – 25 zł (od osoby)
- napoje zimne (bez limitu)-woda min, napój pomarańczowy, jabłkowy, Pepsi lub Coca Cola
– 25 zł od osoby - pokrowce na krzesła – 3zł /sztuka
- stół ( bufet) wiejski – 1000 zł do 80osób
- alkohol zakupiony w całości na wesele sprzedajemy w cenach detalicznych
- pokoje hotelowe – z rabatem 10% od ceny obowiązującej w dniu rezerwacji
Informacje dodatkowe:
- potwierdzeniem zarezerwowania sali jest wpłata 1000 zł zadatku w dniu rezerwacji oraz
1000 zł zadatku na 2 miesiące przed dniem wesela, - szczegółowe menu jest ustalane na ok. 2 tygodnie przed datą wesela
- kalkulacja i propozycja menu dotyczy max. 10h – czas trwania wesela, ew. przedłużenie o 1h –
400 zł. - całkowite rozliczenie następuje najpóźniej 3 dni przed weselem
- istnieje możliwość wprowadzenia własnych ciast(z dowodem zakupu)- dodatkowa opłata 5zł
od osoby oraz napojów – dodatkowa opłata 5zł od osoby – napoje gazowane dostarczone
przez organizatora nie powinny być większe niż 1l poj. - koszt poprawin to 70zł od osoby – 5h (w cenie obiad zupa/II danie)
- opłata za wprowadzenie własnego alkoholu 5zł od osoby
- opłata za wprowadzenie własnego DJ-a – 200zł
Zastrzegamy, iż powyższe ceny obowiązują na dzień dzisiejszy i mogą ulec zmianie.