Wesela

hOTEL 107

Dom bankietowy

Tequila

Rumia, Dąbrowskiego 107

Co roku wiele par obdarza nas zaufaniem powierzając nam przygotowanie i prowadzenie tej wyjątkowej uroczystości, jaką jest wesele.

Oferta na przygotowanie przyjęcia weselnego


Dla Pary Młodej pokój gratis w Hotelu107*** wraz ze śniadaniem.
Powitanie chlebem i solą Pary Młodej , pierwszy toast lampką wina musującego

Dania gorące:

  • zupa (do wyboru) rosół z domowym makaronem ,krem z grzybów leśnych ,krem z
    białych warzyw, krem z pieczarek, krem z pomidorów

II danie : mięsa gorące – trzy rodzaje (do wyboru) – po 2 porcje na osobę:

  • kotlet De Volaille z farszem
  • panierowany kotlet włoski – schab faszerowany(pieczarki ,ser, ogórek)
  • schab faszerowany(kapusta z grzybami) zawinięty w boczku
  • filet z kurczaka z serem i szpinakiem
  • zrazy z karkówki
  • karkówka pieczona szpikowana śliwką
  • szaszłyki wieprzowe
  • filet z pstrąga z masłem czosnkowym
  • piersi z kurczaka z serem brie i suszonym pomidorem w cieście francuskim
    Dodatki : warzywa na gorąco, surówki, ziemniaki , frytki.

ok. 21:00 :

  • Szynka wieprzowa pieczona w całości (serwowana z wózka) – w cenie menu powyżej 50
    osób

ok. 22:00

  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem

ok. 1:30 – 2:00

  • do wyboru: gulasz cygański ,forszmak cysterski, udka pieczone, szaszłyki, żurek

Zimne zakąski – do wyboru z asortymentu:

  • Półmisek mięsny: schab pieczony, rolada z kurczaka, rolada z karkówki, pasztet z
    pistacjami, karkówka pieczona z chrzanem, wędliny, suche kiełbasy
  • Półmisek rybny : pstrąg w galarecie, łosoś wędzony, roladka rybna
  • Jajka faszerowane (łososiem/pieczarką)
  • Galaretki drobiowe
  • Befsztyk tatarski, tatar z łososia
  • Klopsiki mięsne w lekkiej zalewie octowej
  • Śledzie w oleju , koreczki śledziowe , śledzie w śmietanie, śledzie z bakaliami
  • Dorsz po grecku
  • Sałatki – (2 do wyboru) jarzynowa, tropikalna , meksykańska ,gyros ,caprese ,grecka
  • Mini burgery, tortille, koreczki caprese, saszetki francuskie
    Gorące napoje : kawa i herbata – bez ograniczeń.

Koszt powyższego menu – 225 zł od osoby

Ponadto proponujemy:

  • puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną lub mus owocowy – 18 zł
  • Barmix – automatyczny barman – 12 wersji menu do wyboru
  • tort weselny (piętrowy – różne smaki) oraz ciasta mieszane (2szt/osoba) – 25 zł (od osoby)
  • napoje zimne (bez limitu)-woda min, napój pomarańczowy, jabłkowy, Pepsi lub Coca Cola
    – 25 zł od osoby
  • pokrowce na krzesła – 3zł /sztuka
  • stół ( bufet) wiejski – 1000 zł do 80osób
  • alkohol zakupiony w całości na wesele sprzedajemy w cenach detalicznych
  • pokoje hotelowe – z rabatem 10% od ceny obowiązującej w dniu rezerwacji

Informacje dodatkowe:

  • potwierdzeniem zarezerwowania sali jest wpłata 1000 zł zadatku w dniu rezerwacji oraz
    1000 zł zadatku na 2 miesiące przed dniem wesela,
  • szczegółowe menu jest ustalane na ok. 2 tygodnie przed datą wesela
  • kalkulacja i propozycja menu dotyczy max. 10h – czas trwania wesela, ew. przedłużenie o 1h –
    400 zł.
  • całkowite rozliczenie następuje najpóźniej 3 dni przed weselem
  • istnieje możliwość wprowadzenia własnych ciast(z dowodem zakupu)- dodatkowa opłata 5zł
    od osoby oraz napojów – dodatkowa opłata 5zł od osoby – napoje gazowane dostarczone
    przez organizatora nie powinny być większe niż 1l poj.
  • koszt poprawin to 70zł od osoby – 5h (w cenie obiad zupa/II danie)
  • opłata za wprowadzenie własnego alkoholu 5zł od osoby
  • opłata za wprowadzenie własnego DJ-a – 200zł

Zastrzegamy, iż powyższe ceny obowiązują na dzień dzisiejszy i mogą ulec zmianie.